Greenwich Pavilion (London)

A few words about the project

This Beautiful commercial refurbishment of a popular pavilion in Greenwich really encompasses a modern, vibrant and open setting.

Design practice ABDA from Northamptonshire have used a combination of materials in this cafe and commercial servery refurbishment. Bedrock put forward tiles from the Patchwork Collection which really work well with the safety flooring that the clients chose for technical reasons of not having enough build up to allow the use of commercial ceramics on the actual floor.

Often or not there is real emphasis on the most hi-tech, innovative projects so it is refreshing to see these sustainable tiles used in a creative fashion.

Date: 03 January 2019

Client: Greenwich Pavilion (London)

Category: Hospitality, Leisure & Retail